Caroline de Jongh en Yvonne Massar zijn samen al meer dan 20 jaar actief in Healthcare Communicatie. Door de bundeling van ervaring en expertise op het gebied van Communicatie, PR en Internet kunnen wij geïntegreerde oplossingen en consultancy bieden. Bij geïntegreerde communicatie is er sprake van synergie tussen verschillende communicatiemiddelen. Alle marketing instrumenten uit de communicatiemix moeten op elkaar worden afgestemd, zowel nieuwe als de ‘traditionele’ media.

Caroline de Jongh Gepokt en gemazeld, ongeëvenaarde kennis en ervaring als het gaat om (healthcare) communicatie. In de breedste zin des woords, marketing en corporate... Doortastend, met sterke strategische en analytische vaardigheden. Nog steeds gepassioneerd met haar vak bezig, gecommitteerd aan klanten om de opdracht tot een succes te maken.

Yvonne Massar Creatieve marketing- en communicatiespecialist binnen de healthcare sector. Online communicatie gaat over mensen en zeker niet over techniek. Bruggen slaan en structuur brengen in uitdagende vraagstukken om zo te komen tot een sterk strategisch concept, en vervolgens ook betrokken blijven bij het uitrollen en de opvolging, dan is de cirkel rond.